O nama

Tvrtka Controlmatik d.o.o. posluje od 1992. godine. Bavi se opremom za dezinfekciju vode, elektroinstalacijama i automatikom, kemikalijama i laboratorijskom opremom te dezinfekcijom, deratizacijom i dezinsekcijom (DDD usluge). Radnici tvrtke su svojim radom, znanjem i vještinama ostvarili rezultate vrijedne pažnje na domaćem i inozemnom tržištu.

VIZIJA

Biti vodeća tvrtka u obradi pitkih, otpadnih i bazenskih voda po znanju, odnosu s potrošačima i ostvarenim prihodima, te tvrtka koja sa prepoznatljivim partnerskim pristupom ostvaruje više.

MISIJA

Stvaranje visokokvalitetnih proizvoda i usluga s markom koji osvajaju povjerenje klijenata i potrošača.

LJUDSKI RESURSI

Naš cilj je stvoriti sigurno, uzbudljivo i otvoreno radno okružje koje cijeni svoju raznolikost i uvažava individualne doprinose te pruža priliku za zaposlenje koje se temelje na učinku i kreativnosti. Tako ostvarujemo zajednički osjećaj zadovoljstva i postignuća koji proizlazi iz našeg rada. Težimo partnerskom odnosu sa zaposlenicima koji se temelji na poštovanju, povjerenju, odgovornosti i usmjerenosti na budućnost. Stoga, od naših zaposlenika očekujemo uključenost, posebno u vidu iskazivanja interesa za kontinuirano obrazovanje, a naša odgovornost je omogućiti im to obrazovanje.

Naši zaposlenici svjesni su naših najvažnijih vrijednosti koje stvaraju našu konkurentnu prednost: prilagodljivost i individualni pristup kupcu, inovativnost, kvaliteta i vjernost. Politika upravljanja zaposlenicima vodi se tim smjernicama.

U našoj tvrtki planiramo dugoročni rast, za što ćemo trebati i ambiciozne i predane zaposlenike iz područja tehničkih, prirodnih i društvenih znanosti; s naglaskom na inženjere strojarstva, elektrotehnike i kemije, ekonomiste te računalne tehničare za strojarstvo, elektrotehničare i sanitarne tehničare.

DONACIJE

Dobro poslovati znači biti dobrim građaninom. Svoju obvezu prema društvu ispunjavamo tako što smo ekonomski, intelektualni i društveni dobitak za zemlje i zajednice u kojim poslujemo. Istaknuli bismo kako već više od 10 godina doniramo SOS Dječje selo, koje se brine za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti.

Želite se pridružiti našem timu?  Pošaljite nam svoj životopis i molbu na: controlmatik@controlmatik.hr

Zašto odabrati nas?

Kvaliteta

Stvaramo visokokvalitetne proizvode

28 GODINA ISKUSTVA

Djelujemo na tržištu od 1992. godine

REZULTATI

Brojni zadovoljni klijenti na domaćem i inozemnom tržištu

OPREMLJENOST

Posjedujemo svu potrebnu opremu i alate

STRUČAN KADAR

Brigom o obrazovanju naših djelatnika, stvaramo stručan, perspektivan i kvalitetan kadar

CERTIFIKATI

Posjedujemo sve potrebne certifikate i dozvole

Naziv tvrtke: Controlmatik d.o.o.
MB: 3948030
OIB: 08242877162
Sud: Trgovački sud u Splitu Tt 95/5694-7, MBS 060046818

Zakonski zastupnik: Ivan Kulušić
Temeljni kapital: 29 000,00 kn
Matična banka: Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR81 2360 0001 1013 3972 5