Što kada je u vašem poslovnom prostoru boravila osoba zaražena SARS-CoV-2 virusom?

U novim okolnostima, mnogi su se nažalost našli u situaciji da je u njihovim poslovnim prostorima boravila osoba zaražena SARS-CoV-2 virusom. Poznato nam je kako spomenuti virus preživljava na različitim površinama od nekoliko sati do nekoliko dana, ovisno o vrsti materijala. Dezinfekcija radnih prostora i površina omogućava neometan nastavak rada nakon takve situacije, a osobama koje borave u prostoru daje potreban osjećaj sigurnosti.

Dezinfekciju provodimo registriranim dezinfekcijskim sredstvom koje djeluje na viruse. Mi upotrebljavamo inokolor, preporučen od strane Europskog centara za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC). Ovo dezinfekcijsko sredstvo preporučeno je i od strane Zavoda za javno zdravstvo, a sadrži virucidne aktivne tvari hrvatskog proizvođača Saponia.

Iskustvo nam je pokazalo kako je zamagljivanje, poznato kao aerosolizacija, najučinkovitija tehnika primjene dezinficijensa jer omogućava detaljnu dezinfekciju i teško dostupnih mjesta. Zamagljivanje podrazumijeva primjenu otopina dezinficijensa tehnikom izbačenog mlaza za obradu prostora kapljicama veličine do 50 mikrona što omogućava dezinfekciju cijelog prostora, zraka i svih utora u prostoriji.

Više ne morate brinuti kako svojim djelatnicima i gostima osigurati siguran boravak na radnom mjestu jer vam brzom i provjerenom metodom dezinfekcije rješavamo taj problem.